de eerste indrukken
Hey Nelketje,
Veel aan je gedacht do en vrij maar toch nog vergeten de tel te nemen om degelijk afscheid te nemen. Ach wat, mei zal er zo terug zijn. GENIET, LEER BIJ en BE SAFE!!!!
Dikke kus van ons 4
Go Nelke, geniet daar maar goed in Rwanda! De zon, de pracht de natuur, de mensen! zalig gewoon...
& de koffieverslaving inderdaad niet vergeten te onderhouden!
Doet da goed!
Nelke !
Dit ziet er al geweldig uit :D Je geeft mij gewoon enorm veel zijn om zelf zo snel mogelijk te vertrekken!!
Ik kijk al uit naar de andere avonturen ;)
Ieps,
Wat een geluk da ge in Rwanda zijt. Hier regent het (WEER). Geniet van de zon en de mensen. Het aanpassen zal zeker vlot verlopen.
Ik wacht op meer verhalen:p
Lieverd!
Blij dat je goed bent aangekomen!!!!
Heeel veel plezier,
En hou ons op de hoogte!!
Knuffel
Aha! Oef! Je verslaving kan onderhouden worden!
Leuk om lezen dat je goed bent aangekomen (maar eigenlijk had ik dat al vernomen via msn ;-)). Ik duim mee dat je begeleidster goed meevalt, maar hé kaartjesschrijfsters zijn altijd lief!
Groetjes
Niek
Nellekeeuuh =D
Zalig dat je een weblog hebt! Ik volg uw verhale op de voet! En ben stiekem n beetje jaloers =D kussels
Hoi Nelke, super dat je daar in het zonnetje zit te genieten, met koffie bij de hand :)
Geweldig mooie blog, ik overweeg om er toch ook zo eentje aan te maken :) hihi..
Veel succes! We volgen je.. xx
Dag nelke, jouw blog lijkt me wel leuk. Ook eens fijn mee te beleven vanuit Rwanda hoe jonge mensen hier reageren op hun ervaringen in Rwanda. Ik ben al benieuwd om het volgende epistel te lezen. Hopenlijk valt die Cathy mee, want ik heb gehoord dat die het altijd heel erg druk heeft. lieve groetjes en tot deze namiddag....
Je beleeft een avontuur vol mooie momenten, die je nooit zal vergeten. Geniet ervan!!
Ik denk na over de naam van de hond!! hoe ziet hij eruit? Ik verwacht een foto he ;)
koeskoes